Zhduken dy motra nga Peja

Zhduken dy motra nga Peja

Janë zhdukur 2 motra nga Peja, ndësa famija nuk ka njohuri për vendndodhjen e tyre.

Zhdukjen e tyre e ka raportuar në polici motra e tyre, ndërsa ato janë zhdukur, më 15 nëntor.

PERSON I ZHDUKUR/Rr. “Myrvete Maksutaj”, Pejë  15.11.2020 – 14:00.  Me 16.11.2020 ankuesja femër kosovare ka raportuar se dy motrat e saj janë larguar nga shtëpia dhe nuk kanë njohuri për vendndodhjen e saj./Aleanca.press/