Shtatë kombinime të shpejta për ditë të ftohta

Shtatë kombinime të shpejta për ditë të ftohta

Pallto është ekuivalent i fjalës “shpëtim”, por a mund ta bëjmë veshjen edhe pak më interesante?

Sigurisht që po, pa shumë mundim. Asgjë s’e mund një kombinim klasik, por sekreti është të luani me detajet.

Frymëzohuni nga idetë në vijim dhe zgjidhni të preferuarën.

1. Kostum + pallto

Një set është mënyra më e thjeshtë për t’u dukur bukur brenda 5 minutave. Plotësojeni me një pallto dhe një palë çizme.

2. Tuta + pallto prej arushi

Luani me nuancat e bezhës për t’u dukur e veshur edhe më shtrenjtë.

3. Pantallonat e lëkurës kombinojini me një pulovër shumëngjyrëshe

4. Nëse s’jeni fansa të ngjyrave: Pantallona lëkure të zeza + pallto të gjatë

5. Triko e gjerë+ çizme + xhinse

6. Një fustan vere + xhaketë + çizme

7. Një pallto klasike blu + xhinse blu + çizme