Raste ideale në pjesën e dytë

Raste ideale në pjesën e dytë

Ka nisur pjesa e dytë e ndeshjes Greqi – Kosovë dhe qysh në minutën e parë të kësaj pjesëloje, Lirim Kastrati pati rast ideal për shënim të golit.

Kastrati depërtoi nga e majta dhe u gjet përball portierit grek, por gjuajti direkt në të.