Piramida e alienëve në Hënë? NASA jep shpjegime

Piramida e alienëve në Hënë? NASA jep shpjegime

Struktura e ngjashme me piramidën në sipërfaqen hënore ka bërë që një pjesë e njerëzve të besojnë se qeniet jashtëtokësore janë realitet.

Teoricienët e konspiracionit kanë kohë që pretendojnë se alienët po jetojnë në Hënë. Scott C Waring, i vetëquajturi gjuetar i alienëve, ka pohuar se ka zbuluar një strukturë piramidale-si në sipërfaqen e Hënës.

Në një postim të fundit në ueb faqen e tij UFO Sightings Daily, Waring pretendon se zbulimi u bë nga imazhet e marra nga kamera LROC e NASA-s.

Teoricieni i konspiracionit sugjeroi që një ‘perandori e huaj kishte ekzistuar dikur afër Tokës dhe e bëri të qartë se piramida në Hënë është prova e pranisë së tyre’.

“Unë gjeta një piramidë në Hënën e Tokës sot. Ajo është me të vërtetë e madhe, rreth 1 km e tërë. Piramida është shumë e ngjashme me piramidat në Egjipt që shihen nga lart duke përdorur Google Earth. Faqja ku unë e mora atë është një vend i miratuar nga NASA i përdorur nga shkencëtarët, “shkroi Waring në UFO Sightings Daily.

Waring shtoi gjithashtu se alienët mund të kenë migruar nga Hëna në Tokë mijëra vjet më parë. Teoricieni i konspiracionit gjithashtu ndau një video që detajon gjetjen e tij në YouTube dhe shumica e shikuesve besojnë fuqimisht se alienët kanë banuar dikur në Hënë.

Edhe pse ndjekësit e Waring janë shumë të bindur në lidhje me ekzistencën e të huajve, NASA ka një histori tjetër për të treguar.

Sipas agjencisë hapësinore të Shteteve të Bashkuara, struktura e pikasur në sipërfaqen hënore nuk është me origjinë artificiale dhe është thjesht natyrale./Aleanca.press/