Matoshi: Ministrat e Kurtit dridhen para fuqisë së Rrahman Jasharit

Matoshi: Ministrat e Kurtit dridhen para fuqisë së Rrahman Jasharit

Analisti Halil Matoshi ka komentuar protestën e BSPK- së, para Qeverisë së Kosovës. Ai ka disa fjalë për kryetarin e SBASHK-ut, Rrahman Jasharaj, dhe për Qeverinë Kurti.

Sipas Matoshit, Qeveria e stigmatizoi atë, por jo edhe populli.

“Rrahman Jasharin e stigmatizoi pushteti por jo “mileti”!?
P.S. Ministrat e Kurtit dridhen para fuqisë së Rrahman Jasharit që e tallën deri sot! Ky asht veç paralajmërim! Sindikata e arsimit asht në të drejtën e sajë!”, ka shkruar Matoshi./Aleanca.press/