Kryetari i Suharekës nderon ish presidentin Rugova

Kryetari i Suharekës nderon ish presidentin Rugova

Kryetari i komunës së Suharekës, Bali Muharremaj në mëngjesin e së premtes të zbardhur nga bora mori rrugën për në Prishtinë për të bërë homazhe tek presidenti Ibrahim Rugova.

Ai vlerësoj lartë veprën e tij historike për ndërtimin e shtetit të Kosovës.

Presidenti Historik Ibrahim Rugova mbetet gjithmonë frymëzues për dashurinë ndaj atdheut. Ne e nderojmë veprën e tij historike dhe e vlersojmë për angazhimin e tij, në ndërtimin e shtetit”, ka shkruar Muharremaj.

Lavdi e përjetshme !