Jasharaj mesazh Kurtit: Turp të qëndroni në Amerikë, e të mos jeni këtu para njerëzve që po rrinë në diell

Jasharaj mesazh Kurtit: Turp të qëndroni në Amerikë, e të mos jeni këtu para njerëzve që po rrinë në diell

Kryetari  SBASHK’ut, Rrahman Jasharaj i ka çuar mesazh Albin Kurtit në Amerikë.

Jasharaj bashkë me qindra punëtorë të shtetit ka dalë në protestë para qeverisë.

’BSPK tani nuk është evogël, por shumë e madhe. Qeveria sot po e sheh se nuk po flet Rrahmani, por punëtoria e Kosovës. Rrnoftë punëtoria e Kosovës. Qeveri këta janë njerëzit tu, i kanë sytë drejt uaja. Turp të qëdopin në Amerikë e të mos dilni këtu e ta thoni të vërtetën para këtyre njerëzve që po rrinë në diell. Pas kësaj proteste, do të ketë veprime edhe më të rënda të cilat en nuk i duam, por jus i duket nuk po i doni. Heshtja e qeveria dhe ikja nga dialogu i bie që ne kemi të drejtë. Ne duam Ligjin e Paga, një që e punojmë edhe ne. Qeveria le të tregohet qëë shtë e tillë. Këta janë njerëz që më 90’ta i thanë puushtuesit jo. Shteti po tallet me ta. Ne jemi këtu, ose do të bisedojmë ose do të shkojmë me greca të përgjithshme’’, tha ai.