Ja si menaxhohet pandemia nga Qeveria Kurti (FOTO)

Ja si menaxhohet pandemia nga Qeveria Kurti (FOTO)

Vendi ynë dhe e gjithë bota tash e sa kohë është duke u përballur me pandeminë, si pasojë e virusit Covid-19.

Qeveritë kanë ndërrmar masa të rrepta për të parandaluar përhapjen e Covid-19,

Një prej masave ka qenë që autobusët të mos veprojnë me kapacitet të plotë.

Mirëpo, ky vendim nuk është duke u zbatuar.

Në një foto që kanë dërgu lexues të AleancaPress, shihet që në linjën autobusit publik Prishtinë-Fushë Kosovë, është e stërmbushur me pasagjer, e që një gjë e tillë ëshë e ndaluar në këtë kohë pandemie.

Madje, vlenë të ceket se brenda autobusit ka pas edhe pjesëtar të Policisë së Kosovës./Aleanca.press/