Haradinaj për Ramosajn: Po e dëshmon çdo ditë e me shumë përkushtimin e tij për Komunën e Deçanit

Haradinaj për Ramosajn: Po e dëshmon çdo ditë e me shumë përkushtimin e tij për Komunën e Deçanit

Kryetari i Deçanit po bënë shumë punë të mira dhe me përkushtim për qytearët e tij.

Punon e tij e ka vlerësuar lartë edhe kryetari i Grupit Parlamentar të AAK-së, Daut Haradinaj.

Ai tha se kryetari Ramosaj po dëshmon çdo ditë e më shumë përkushtimin e tij për Komunën e Deçanit.

‘Diskutuam për nevojat e Deçanit dhe mundësinë e përmbylljes me sukses të angazhimit të përbashkët në infrastrukturë. Kryetari Ramosaj po e dëshmon çdo ditë e me shumë përkushtimin e tij për Komunën e Deçanit’, ka shkruar Haradinaj në Facebook./Aleanca.press/