Gjyqtari që ndau drejtësinë në ndeshjen Maqedonia e Veriut-Kosova, do të jetë arbitri kryesor në ndeshjen Juventus-Barcelona

Gjyqtari që ndau drejtësinë në ndeshjen Maqedonia e Veriut-Kosova, do të jetë arbitri kryesor në ndeshjen Juventus-Barcelona

Të mërkurën në ora 21:00 do të zhvillohet ndeshja derbi mes Juventusit dhe Barcelonës në kuadër të Ligës së Kampionëve.

Në këtë ndeshje, gjyqtar kryesor do të jetë holandezi, Danny Makkelie.

Vlen të theksojmë se Makkelie ishte gjyqtari kryesor edhe në ndeshjen e Ligës së Kombëve mes Maqedonsië së Veriut dhe Kosovës. 

Gjatë karrierës së tij ka ndarë drejtësinë në 480 ndeshje dhe ka dhënë hiq më pak se 1485 karon të verdhë./Aleanca.press/